Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook fiók "magától"...

Facebook fiók "magától" újraaktiválódik?

Figyelt kérdés

Már több mint 3 éve felfüggesztettem a fiókomat, erre ma jött egy email, miszerint a kérésemre újraaktiválták, viszont én nem kértem ilyet (bevallom már a jelszavamra sem emlékeztem). Mire beléptem már értesítések fogadtak, hogy ez meg az elfogadta az ismerősnek jelölésem (és amíg bent voltam a fiókban is jött egy). Ami a legérdekesebb, hogy olyan emberek igazolták vissza a "jelölésem", akiket valóban ismerek.

Lehetséges az, hogy még évekkel ezelőtt bejelöltem azokat az embereket és az inaktiválásig nem igazoltak vissza, most pedig amikor újra aktív lettem valamilyen módon kidobta nekik az ismerősnek jelölésem?

Egyáltalán létezik ilyen, hogy egy fb fiók magától aktiválódik újra? Ugyanis nem tudok róla, hogy bárki ismerte volna az email címem vagy a jelszavam.

Valaki, aki okosabb nálam, légyszi segítsen. Köszönöm

2017. márc. 22. 21:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!