Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vettem egy routert de nem...

Vettem egy routert de nem tudom használni miért lehet?

Figyelt kérdés
Németországban élék és vodafonos internetem van ők adtak egy easybox márkájú routert és leszerettem.volna cserélni. Vettem egy Tp Link Archer c50es készüléket és rádugtam a gépre meg az internetre is de a led ami jelzi hogy kap internetet az nem világít. Miért lehet ez lehetséges hogy a szolgáltató csak az általa kiadott tipusú routert támogatja? Német tudásom elég gyenge mielött valaki jön hogy hívd fel őket. Ezt nem bunkóságból írtam csak így egy felesleges kört megspórolok.

2017. márc. 22. 16:32
 1/1 anonim ***** válasza:

A szolgáltató nem a kihúzott vezeték iránya, hanem a rá csatlakoztatott eszköz alapján azonosít. Ha lecseréled, akkor nem ismernek fel, nem fog a rendszer ismeretlen eszközt beengedni. Ha meg a szolgáltatói routered átviszed a város másik végébe, és ott egy házban netre kötöd, akkor is a saját előfizetésedet fogod használni, nem az övékét.

A megoldás az, hogy a saját routeredet a szolgáltatóé mögé kötöd, nem helyette.

2017. márc. 22. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!