NCore visszatöltési szabályzat?
A kliens kb 30percenként küldi a megerősítést a trackernek.
Hagyd, vagy használj okosabb routert, USB-s winyóval és akkor a router megoldja ezt a kérdést.
Érdemes lenne elolvasnod a Wiki cikkeit, mert részletesen leírja hogy mit és hogy kell csinálni. Az sem árt ha megkérdezed azt aki téged meghívott, mert ő tartozik felelősséggel érted.
Eleve nem 2 heted van, hanem maximum 6 mert a hónap második felében kezdted a letöltést. De ezt is csak akkor tudod/érted meg ha elolvasod mi a szabály.
köszönöm a válaszodat!Az ismerősömet megkérdeztem ő ezt írta:
Ha sokan seedelik, akkor nem biztos hogy a tiedet veszi előre a sorban, szóval lehet h több ido kell neki
ezt én értem,csak mondtam hogy a miatt aggódok,hogy nem számolja lefelé a seedet.
Arra figyelj hogy ne legyen várósorban ("várakozik") a torrent, mert akkor azonnal megáll a letöltés végén és nem tölt semmit (az idő sem telik, mert nem vált seedre).
Várósor akkor van ha alacsonyra van véve az egyszerre futtatható torrentek száma.
Minden más esetben ha megy a tracker akkor ketyeg az óra. De frissíteni csak fél óránként fogja az oldal az adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!