Hogyan tudom növelni a sebességet?
Figyelt kérdés
adott egy fájl,mondjuk egy film,általában az új friss cuccokat hamar leszokta hozni 512 kb/s sebességre szoktam állítani a torrent klienst,az se jó,ha túl magasra állítom,de a feltöltés nagyon lassú 40-50 kb/s hogyan tudom növelni?2010. máj. 11. 18:14
1/4 anonim válasza:
Ha a netszolgáltatód ennyit tud, akkor ennyit tud. Fizess elő nagyobb sávszélre, ha kevés. Mást nemnagyon tudsz tenni.
2/4 anonim válasza:
esetleg csalóprogramokat szedhetsz le, de az is csak látszólag tudja növelni a feltöltést, csak a tracker látja úgy. de nem javaslom, könnyű velük lebukni hozzá nem értőnek. a biztos valóban a gyorsabb csomag.
és még annyit, hogy nekem átlagosan 15-tel tölt fel, szóval van annál rosszabb is...:)
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) és meddig érdemes seedelni arányra gondolok.
2010. máj. 11. 20:49
4/4 anonim válasza:
addig seedeled ameddig akarod. hogy meddig érdemes az meg a peerektől függ, ha mondjuk van 150, és 10 seed akkor naná hogy maradj bent, mert sokat tudsz feltölteni. pár oldalon vannak szabályok erre vonatkozólag, nézd meg a szabályzatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!