Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha a Facebookon jelentek egy...

Ha a Facebookon jelentek egy oldalt kiirja az illetőnek hogy ki volt név szerint és miért?

Figyelt kérdés

2017. márc. 22. 07:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. márc. 22. 08:32
 2/2 anonim ***** válasza:

1. vagyok. A dolog úgy működik, hogy van a Facebooknak egy szabályzata. Ami abban - a hatályos amerikai(!) jogszabályok szerint - tiltott, az tiltott, ami nem, az - értelemszerűen - nem. Akkor sem, ha történetesen Magyarországon tilos. Gondolok itt elsősorban arra, ha marihuánázó embert látsz, azért kis hazánkban azonnal beviszik az illetőt és lecsukják pár hétre akkor is, ha csak fogyasztó, ha terjeszt, dealerkedik is, akkor évekre is.

Nos, Amerika, pontosabban az USA ebben sokkal, de sokkal, kb. ezerszer, sőt, mit ezerszer?!?!!? Milliószor, milliárdszor engedékenyebb...

A Facebooknak vannak a világ minden részén "appointed", azaz kijelölt moderátorai. Azokhoz megy be a feljelentés, és ők néhány óra, vagy sokszor pár perc alatt eldöntik, hogy törlik vagy sem. Én egy időben ezres nagyságrendben jelentettem összesen tán kb. vagy 20.000 ilyen dolgot, és olyan 60-70%-át törölték is.

2017. márc. 22. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!