Ez az oldal hogy működik?
Sziasztok! találtam egy érdekes oldalt ami ez [link]
találtam egy videót ami meg ez https://www.youtube.com/watch?v=-4zQl0dYtNY
azt szeretném meg kérdezni hogy ezzel a megoldással hogyan tudnék én is pénzt keresni a gépem segítségével? aki ért ehhez az segíthtne nekem, a választ előre is köszönöm! nem tudom hogy miez ezért kérdezem, a választ előre is köszönöm! marci
Valamilyen virtuális valuta generálására használható szolgáltatás, ami a géped teljesítménye segítségével "pénzt" csinál. Megoszlóak a vélemények hogy mennyire működőképes is. Egyrészt százezreket kell költeni megfelelő hardverekre, másrészt a nagy teljesítményű eszközök fogyasztása is kiugró. Az elején csak azért dolgozol hogy nullára gyere ki és megtérüljön a befektetés. Ha sikerül onnantól lehet nyereséges is, ha nem akkor nem. Az ellenvélemény szerint Magyarországon ez nem működőképes a magas számlák és a 27% áfa miatt sem, míg Kínában komoly szerverfarmokat tudnak fenntartani hogy azzal bányásszanak és az tarol mindent.
Ha csak azt hiszed hogy letöltesz egy programot és hagyod futni a géped és majd az neked pénzt csinál, az messze nem így fog történni. Tény, hogy ezek az alapjai a dolognak, de önmagában ez még nem elég. A videók amiket lehet látni már bejáratott-tapasztalt emberek által vannak közzétéve. Mint a példavideóban is mutatja a hapsi, 20 videokártyával dolgozik ami 3000 wattot fogyaszt ami 0-24-ben járatva havi 80-90 ezer forinttal növeli a villanyszámlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!