Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hova küldi el a jelszót, ha...

Hova küldi el a jelszót, ha nem tudok belépni?

Figyelt kérdés

A diginél ezt a szöveget írja ki, ha rányomsz az elfelejtettem a jelszavat-ra. De ennek mi értelme van? Mert hová küldi el, ha nem tudod a jelszót?

ELFELEJTETT JELSZÓ

Elfelejtett jelszó

Ha elfelejtette a jelszavát, kérjük, írja be felhasználói nevét, vagy a regisztrációkor megadott e-mail címét, majd kattintson az "Postázás" gombra. Néhány percen belül elküldjük jelszavát a megadott e-mail címre.

2017. márc. 20. 09:04
 1/9 Dongaben ***** válasza:
Ahogy írják: "A regisztrációkor megadott email címre..."
2017. márc. 20. 09:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Na de oda nem tudok belépni, mert nem tudom a jelszót.
2017. márc. 20. 09:09
 3/9 Dongaben ***** válasza:
A saját email jelszavát??? Vagy másé a regisztráció? Akkor tőle kell segítséget kérni.
2017. márc. 20. 09:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, a saját emailem jelszavát nem tudom. De eleve ez miért küldi el oda a jelszót, ahová nem tudok belépni, mi értelme van?
2017. márc. 20. 09:15
 5/9 Dongaben ***** válasza:
A NET-en mindenhová email címmel kell regisztrálni, épp az elfelejtett jelszó miatt, hogy oda küldjék az emlékeztetőt. Azt nyilván nem gondolja egyik szolgáltató sem, hogy onnan is kizárhatja magát valaki. Ilyenkor marad az ügyfélszolgálat telefonon, vagy személyesen...
2017. márc. 20. 09:19
 6/9 A kérdező kommentje:
De regisztrálva vagyok, van egy emailcímem XY@digikabel.hu. Viszont ennek elfelejtettem a jelszavát. Namost erre kérem a jelszót, amit azt ír hogy elküldi a megadott email címre. Na de ha nem tudok belépni, akkor miért küldi el, hisz nem tudok belépni ugyebár? Érted?
2017. márc. 20. 09:22
 7/9 Dongaben ***** válasza:
Ja, így érthető... Valóban nincs értelme... Másodlagos email cím nem volt megadva? Ha, igen, akkor oda küldte.
2017. márc. 20. 09:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Na ezt sajnos nem tudom. :) csak ezen csodálkoztam, hogy ilyen buta a rendszer, hát hova küldi ha nem tudok belépni...
2017. márc. 20. 09:27
 9/9 Gábor_79 ***** válasza:
Más szolgáltatónál, ha van a saját email fiókja a szerződésen rajta van a fiók jelszava. Talán itt is.
2017. márc. 20. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!