Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valahogy le tudom csekkolni,...

Valahogy le tudom csekkolni, hogy melyik progi nyitja meg az adott weboldalt?

Figyelt kérdés
Csak mert eléggé idegesítő. Van adblockom, szerintem ha nem lenne, akkor már rég vírusos lenne a gépem vmi hirdetés miatt, ami letölt valamit. Amúgy a windowsdefender.site - ot nyitja meg, aztán átirányít valami olyasmi weboldalra, mint az adf.ly. Már leblokkoltam jegyzettömbös trükkel (C:/Windows/System32/drivers/etc/hosts), de akkor is zavar. És tuti, hogy valamilyen program szórakozik. Valaki segítsen kérlek :(

2017. márc. 18. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
a brózered nyitja meg, nem?
2017. márc. 18. 16:17
 2/5 A kérdező kommentje:
De szrintem egy progi adja neki a parancsot
2017. márc. 18. 16:23
 3/5 sharkxxx ***** válasza:

Ezt egy adware csinálja.

Próbálkozhatsz ellene valami adware elleni antivírus programmal. De a legjobb megoldás, ha újra instalálod a Windows-t.

2017. márc. 18. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert alapjáraton nem fut a böngésző, csak megnyílik magától? Az utóbbi években a böngészőbe épülő adware-ek a legelterjedtebbek. Szóval nincs külön proggi.
2017. márc. 18. 16:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, csak úgy random elindul magától. De már van egy sejtésem, hogy mitől lehet...
2017. márc. 18. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!