Mit szóltok a UPC szolgáltatásához?
Figyelt kérdés
Sajnos az eredeti kérdést a gyakorikérdések szervere nyelvszűrője nem engedte át... ezért érdekelne, kinek milyen a tapasztalata ezzel a ... hm céggel.2017. márc. 14. 17:15
1/6 anonim válasza:
Nekem nem olyan van, de örülök neki, hogy mások szenvednek vele. Legszebb öröm a káröröm!!!
2/6 Derwer válasza:
Nekem például stabilan üzemel, 3 év alatt kb 3szor volt fél napnyi probléma.
3/6 anonim válasza:
Ezt nem lehet kifejezetten megmondani. Különböző szolgáltatások mindig is a kialakított lefedettségtől függnek.
Van olyan város, ahol pl a Telekom, Digi teljes mértékben stabil, és tökéletes. Ellenben mondjuk a UPC-vel, ami botrányos ebben a bizonyos városban.
És ezeket lehet variálni, mindenesetre én a UPC-t nem tartom sem jó szolgáltatónak, sőt még csak "ár-érték arány" bajnoknak sem.
Viszont természetesen biztos hogy van olyan település, ahol a UPC a legjobb szolgáltató. Kérdezgess közeli ismerősöket, rokonokat, akinek van esetleg, ők tudnak adni tapasztalatot akár.
4/6 anonim válasza:
Nekünk is volt, de soha többet, váltottunk digi-re, sokkal jobb és főleg olcsóbb.
5/6 anonim válasza:
vannak jóval gagyibb és drágább szolgáltatók is
6/6 anonim válasza:
Nalunk videken az Upc a legjobb es legolcsobb szolgaltato, megvan az eloirt sebesseg. Cserebe peldaul a Telekom-ot addig tudnam szidni mig kitiltanak innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!