A Youtuben írja, hogy mennyi bevételt szereztem, de viszont az Adsense számlámon nem jelenik meg az összeg! Miért?
Figyelt kérdés
A Youtube csatornámon szépen jön a pénz, de az Adsense számlámra pedig nem utalja át a youtube a pénzt! Vagy ezt havonta egyszer kéne utalnijuk vagy naponta megy? Aki jártas ebben, kérem segítsen!2017. márc. 14. 11:22
1/3 anonim válasza:
Akkor utalnak, amikor a kifizetési határt eléred.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Azért írok ,mert nekem is ugyanez volt a problémám!
Elolvastam a neten pár véleményt és a lényeg az,hogy
1,(adsense)el kell érned a minimum 2000 ft küszöböt!
(ez majd "valamelyik" hónap 12.napja után fog megjelenni)
2,(adsense)utána megjelenik egy összeg a jobb sarokban (az eddigi nettó bevételed)
3,a youtube csatornádon lévő összeggel ne törődj,mert abból sokat vonnak még le,tehát nem azt kapod meg!
4,ezután addig kell várnod még a teljes bevételed meghaladja a 20 000 ft összeget!
5,És majd ez után fizetnek!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a segítséget! :)
2017. márc. 20. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!