Mi a baj a videómmal? Nem érdekes ez a téma?
Már egy hete fennt van ez a videóm, ki is raktam néhány FB csoportba (bár az sokat eddigi tapasztalataim szerint nem ér), de nagyon stagnál a megtekintés még a többi videómhoz képest is, még leiratkozás is volt.
Pedig úgy érzem eddig ez lett a(z egyik) legjobb videóm. Nem érdekes ez a "random tények" téma, vagy mi a baj?
https://www.youtube.com/watch?v=KQ8fyqr5qp4
Látva hogy milyen minőségi mélységekbe tudnak esni az emberek, ez egy elég korrekt videó és a csatorna is annak tűnik (ráadásul van mondanivalója és értelmileg is más korosztályt céloz meg mint mondjuk a kamu posztokat torz hangon felolvasó Radics vagy már kifutóban lévő Dancsó - mégis ezekre kattintanak tízezrével).
A legrégebbi videó még csak fél éves, így egyszerűen csak "fiatal" a csatorna és lassan indul be. A tematikája magyar nyelven alig alkalmazott, így lenne esélye arra hogy felkapják, de alapvetően az a baj hogy túlságosan a vlog-gameplay-kritika-DIY-humor van divatban és nem az ismeretterjesztés.
Normálisnak mondható ahogy most a csatorna áll. Folyamatosan kell csinálni a tartalmat hogy legyen mit nézni, és majd elindul a nézettség és feliratkozás is lassan. A fenti okok eleve lassítják ezt (és arra sincs garancia hogy minden csatorna potenciálisan sikeres, nézett, híres lesz, még akkor sem ha amúgy jó dolgok vannak rajta).
(a hang és beszéd minőségébe bele lehetne kötni, de nyilván ez fejlődni fog)
eléggé szkeptikusan álltam hozzá a dologhoz de kellemesen csalódtam.
érdekes dolog, jó intró, minpség is ott van, talán a hangba tudnék én is belekötni csöppet, ezen majd változtass kérlek.
Egyébként klassz úgyhogy sok sikert!
beszéd illetve a hangfelvétel minősége
jobb mikrofon popszűrővel jobb hangsúlyozás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!