Valaki tud ajánlani egy jó IP szűrő listát?
A jelenleg használtam: [link]
Ezzel sajnos az a baj, hogy ha töltök ncore-ról, akkor a trackert alapból tiltja (de ignorálom arra az időre, uh még nem is lenne nagy gond), viszont a peerek 90%-t is (gondolom seed-szerverek).
A legtöbb (publikus) torrent oldallal nincs baja, uh ezért se értem, hogy az ncore mi alapján van feketelistán, megannyi megosztóval egyetemben.
A legjobb egy link lenne, nem program, mivel Tixati-t használok, ott csak linket vagy fájlt fogad el.
Az ip filtert otthon használom, főleg azért, hogy a "híresen" rossz peereket/trackereket távol tartsam.
Gyakorlatban annyi előnye van, hogy nincs annyi felesleges kapcsolat és hibás darab, ergo gyorsabb/hatékonyabb a letöltés.
De a jelenleg használt listán viszont a fent említett tiltások vannak, nem tudom miért, azért kértem egy altarnatívot, ha valaki használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!