Miért tiltották le a videómat YouTubon? Több lent.
Figyelt kérdés
Letiltották az egyik videómat (zene) amit feltöltöttem, nem egyől hanem rá másfél hónapra amikor már volt rajta pár ezer megtekintés meg pár száz like. Na most oké, hogy rámírt a zenének a tulajdonosa, hogy töröljem le. Oksa letiltották viszont a csávónak aki rámírt beillesztettem a többi ember csatornáját kb (20 ember) akinek ugyan úgy fennt van ez a zene. Állítólag copyright akkor miért csak tőlem töröltették le? Ez korrekt szerintetek? :@ Mert igazából az sincs, hogy esetleg csak engem találtak volna meg mert beillesztettem a producernek az összes linket amin az ő zenéje hallható 100% ba. Hogy működik ez? Igazából arra lennék kíváncsi, hogy miért csak tőlem törölték le?2017. márc. 7. 18:02
11/14 A kérdező kommentje:
Ez beugratós kérdés? :) Csak feltettem.
2017. márc. 7. 21:53
12/14 anonim válasza:
Akkor egyáltalán nem értem, hogy miért vagy kiakadva.
Ha egyszerűen lerippelted és újra feltetted, mint sajátod, azért, hogy feliratkozókat szerezz, akkor teljesen jogos, hogy leszedették.
13/14 A kérdező kommentje:
Nem úgy raktam fel, hogy a sajátom.. Van egy logóm meg van egy háttér ami mondjuk egy csaj és ennyi. Nem azt írtam oda, hogy Dj mittudomén ( Én mixem). Oda írtam azt is, hogy ki csinálta a zenét akkor a leírásba beírtam minden féle elérhetőséget aki csinálta a zenét "soundcloud" "facebook" "beatport" etc etc.. de kár is volt ide kiírni ezt mert még annyira se értetek hozzá mint én.
2017. márc. 8. 21:15
14/14 anonim válasza:
Nem kell ehhez egyetem. Te zenéd ? Nem. Van rá engedélyed hogy felhasználd ? Nincs. Ennyi.
Nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!