Másnál is megjelenik ez a szöveg facebook bejelentkezéskor?
Figyelt kérdés
Cookik elfogadásáról szól,hatalmas szöveg,és hogy fogadjam el,másoknál is ez megjelenik a bejelentkezésnél? Ma kezdődött és zavar már,minden bejelzésnél.2017. márc. 5. 20:49
1/2 anonim válasza:
Igen, ez egy EU-s törvény ("cookie law") miatt van. Kötelező kiírniuk. Bár személyes véleményem szerint baromság a törvény, mert szinte minden oldal használ ilyeneket, úgyhogy ha valakit annyira érdekel letilthatja böngészőben (csak rengeteg dolog, pl. bejelentkezés nem fog működni).
Én felraktam egy külön plugint Chromeba ami ezeket blokkolja, de facebookon nem hiszem hogy olyan zavaró lenne, mert ha csak rákattintasz az oldalra, következő betöltésnél már nem lesz ott.
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem minden betöltésnél feljön ha bejelentkezem,utána ha kiixelem már nem. Csak ha kilépek és vissza akkor,akkor ez ezért van,ma kezdte,azt hittem azért van mert mondjuk kitiltanak valamiért, azért írogat ilyet az oldal,nem értek a technikai részéhez. :) Előre is köszi,okosabb lettem.
2017. márc. 5. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!