Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google Chrome előzmények...

Andraas001 kérdése:

Google Chrome előzmények törlése a könyvjelzőkből. Hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Miután töröltem az előzményeket,a Chrome megnyitása után ugyanúgy felugranak a könyvjelzők között a kereséseim. Elég,ha csak beütök egy betűt a keresőbe,máris megjelenik a már törölt tartalom. Könyvjelzők nincsenek elmentve.Előzményekből törölve van,mégis megjelenik! Hogyan tudom ezeket törölni,és megakadályozni,hogy mentse a gép őket? Köszönöm a választ.
2017. márc. 3. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Az előzményeket hiába törlöd, a cookykat kell üríteni, pl ha lefuttatod a lemez karbantartót, akkor törli őket. De a Temp mappa ürítése is ugyan ez.
2017. márc. 3. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Jobb felső sarokban három pont, megnyitod, Beállítsok, ott alul Speciális beállítások, Tartalombeállítások, itt Előreugró ablakok letiltása. Nem lesznek többé felugró ablakok.

Ezt pedig futtasd le: Ccleaner.

2017. márc. 3. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:
2, nem a felugró ablakokról van szó, hanem a könyvjelzőkről. De mondjuk ha törli a könyvjelzőt, akkor a kereső nem azokat jegyzi meg, hanem a már bekeresett dolgokat. Azt meg a cookie törlésével lehet.
2017. márc. 4. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Alapból, szerintem a könyvjelző szót is rosszul használja.
2017. márc. 4. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!