Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a majomparádéval?...

Mi történt a majomparádéval? Karbantartás van?

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 21:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Újabb nap és nem működik . a f..sz.m ki van, hogy ba...k meg!Ezt elbuktuk gyerekek!
2010. máj. 11. 09:58
 12/29 anonim ***** válasza:
64%

GYerekek !! megfejtettem mindent !!!!!!!!!!!!

Az új cím : [link] oda ki van írva, hogy mi a probléma. Nézzétek meg mindanyian.Köszönöm :P

2010. máj. 11. 10:03
 13/29 A kérdező kommentje:
kösz...csak jó lenne tudni mennyi ideig tart ez a karbantartás...
2010. máj. 11. 11:14
 14/29 anonim válasza:
bírom a majomparádét , semmiről nem értesítenek ,hogy te hülye ne is haragudj ,de új cím lesz itt van... de neem ehelyett neked kell rájönnöd ,meg aggódni ..na mind1.. lényeg hogy úgy néz ki csak karbantartás
2010. máj. 11. 11:23
 15/29 anonim ***** válasza:

info@majomparade.eu email címe ........

:) :) egy köszi nem szégyen :)

2010. máj. 11. 13:12
 16/29 anonim válasza:
Azt hittem már megszűnik, és remek arányom odavész :D
2010. máj. 11. 13:38
 17/29 anonim ***** válasza:
25-ös arányom van majomon, szóval lett volna egy-két szavam a szolgáltatókhoz:D
2010. máj. 11. 14:59
 18/29 anonim válasza:

Amúgy szerintem az is megeshet hogy feltörték, de nem akarják magukat ezzel égetni (ezért nem írták ki előre hogy karbantartás lesz), és azt írták ki inkább hogy karbantartás, mert hogy nézne már ki hogy megint feltörték stbstb... aztán most próbálnak 1 újabb védelmi rendszert beiktatni, vagy valami hasonló dolgot.

De azért remélem hogy nem így van, mert nekem is elég jó volt az arányom 10 feletti 1TB feletti feltöltés odaveszne... omg X_x

2010. máj. 11. 16:15
 19/29 anonim ***** válasza:
Az is meglehet persze.... Igazából mindegy is, hogy mi is áll a háttérben lényeg hogy minnél elöbb a régi kerékvágásba vissza álljon a rendszer.
2010. máj. 11. 16:43
 20/29 A kérdező kommentje:

Írtam nekik remélem visssza írnak:) és megtudjuk h mivan pontosan és h mikor lesz újra jó

Üdvözletem!

Szeretném megkérdezni hogy mi a baj az oldallal? vasárnap óta nem működik:S Szeretnék bővebb felvilágosítást kapni... előre is köszönöm

2010. máj. 12. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!