Mi történt a majomparádéval? Karbantartás van?
GYerekek !! megfejtettem mindent !!!!!!!!!!!!
Az új cím : [link] oda ki van írva, hogy mi a probléma. Nézzétek meg mindanyian.Köszönöm :P
info@majomparade.eu email címe ........
:) :) egy köszi nem szégyen :)
Amúgy szerintem az is megeshet hogy feltörték, de nem akarják magukat ezzel égetni (ezért nem írták ki előre hogy karbantartás lesz), és azt írták ki inkább hogy karbantartás, mert hogy nézne már ki hogy megint feltörték stbstb... aztán most próbálnak 1 újabb védelmi rendszert beiktatni, vagy valami hasonló dolgot.
De azért remélem hogy nem így van, mert nekem is elég jó volt az arányom 10 feletti 1TB feletti feltöltés odaveszne... omg X_x
Írtam nekik remélem visssza írnak:) és megtudjuk h mivan pontosan és h mikor lesz újra jó
Üdvözletem!
Szeretném megkérdezni hogy mi a baj az oldallal? vasárnap óta nem működik:S Szeretnék bővebb felvilágosítást kapni... előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!