Automatikusan váltakozó íp cím?
Figyelt kérdés
hogy lehet be állítani hogy az íp címem automatikusan 5-10 mp ként váltakozzon? :)2017. márc. 2. 17:45
1/7 anonim válasza:
Már majdnem komolyan vettem a kérdést, aztán megláttam a kulcsszavakat.
3/7 A kérdező kommentje:
úgyse tud senki se segíteni... már mindenhol rákerestem de csak vpn mindenhol..... jah es a kulcsszavak ugy jöttek nem kell odafigyelni rá
2017. márc. 2. 17:54
4/7 anonim válasza:
1. Mégis mi a fészkes fityfenének akarsz te 5-10 MÁSODPERCENKÉNT új IP-t? Kb mire felépülne egy TCP handshake, már új IP lenne. Értelmetlen az egész.
2. Szolgáltató publikus IP-jével garantáltan nem fogod megcsinálni, jó eséllyel levágnak az egész hálózatról, ha te percenként 20x le- és visszacsatlakozol.
3. Otthon, megfelelő router beállítással éppen belső IP-re megoldható, de a router nem bírná sokáig.
A kérdés továbbra is: MI A CÉLOD ezzel???
5/7 A kérdező kommentje:
counter strike 1.6 ba admin vagyok es egy gyerek meghackelte a szervert elvette az adminom és mindig fentvan és kirúg mindenkit ipre és ezért lenne szükségem
2017. márc. 2. 19:31
6/7 anonim válasza:
Akkor talán a szerver üzemeltetőnek kellene jelezni, aki ki tudja tenni a hülyegyerek szűrét.
7/7 Szirty válasza:
Balfax voltál, fogadd el a sorsod. Így járás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!