Melyik internet szolgáltatóra váltsak?
Talán 3ezres koaxos csomag van?
Látom épül náluk az optikai hálózat.
Az gyors lesz és olcsó, - meg tudják becsülni mikor ér hozzátok?
Digi elérhető, de csak pár utcában:
Telefonos ADSL, vagy műhold drágább:
Ügyfélszolgálaton gondolom már többször is jelentetted.
Modemnek van beállító, vagy információs felülete? Milyen modell?
igen az a csomagom van, csak az nem 3000 hanem 4500 valójában. ugyan is külföldön voltam január elejétől és a hétvégén értem haza és hűséget ha hosszabítasz akkor 3000, de ugye én ezt nemtudtam csak mikor tegnap mentem be h fizessek. Az igazság az h már azt 2 éve folyamatosan tervezik, de senki nem látott még érdemi munkát zubortól....
digit néztem, ebben az utcában pont nemérhető el.
a telefonos adsl vagy műholdas oldalt nem láttam még amit linkeltél, de szerintem onnan köttetek be valamit.
A modemet megnézték az emberi mert nem akart senkit kiküldeni, de az eggyik szerelőjének szóltam h nézze meg és ő azt mondta h teljesen rendben van. végén már csak a router maradt hibának így vettem abból is egy újjat, de ugyan az minden. meg nem én vagyok az első akinek folyamatosan el megy a net, nagyon sokan panaszkodnak csak emiatt nem köti ki senki
Ennyi csere után sokat szerintem nem tehetsz.
Próbáltad a modemet egyből a bejövő legelső kötésnél csatlakoztatni?
Valamilyen szűrő/splitter van a modem előtt?
Ismerősnél is volt hasonló gond (a szolgáltató kimérte hogy a házba való becsatlakozásnál még jó a jel, de az eszközöknél már nem) - végül a régi 100 Ohm-os koaxkábelek és csatlakozók cseréje után elfogadható lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!