Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Adathasználat (letöltés)...

Adathasználat (letöltés) korlátozás PONTOSAN HOGYAN?

Figyelt kérdés

Valaki legyen szíves már segíteni nem tudom ez hány ezredik ilyen kérdésem, de minden előzőnél fél mondatot oda okoskodott valamit, aztán otthagyott a fa..ba. DSL-2751 router PONTOSAN HOL TUDOM lekorlátozni??? itt vannak a lehetőségek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Pontosan melyiknél és ott hogy?

2017. febr. 25. 13:47
 1/3 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=gFyjspfiu60

Ha ez alapján sem megy, akkor szimplán retardált vagy, és ne mindet okolj, köszi.

Ui.: 1perc Google volt.

2017. febr. 25. 14:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Te egyáltalán végigolvasod a kérdést és megnézed a képeket:???? Csak mert akkor feltűnne, hogy se DHCP Address Reservation se Bandwidth control fülecském nincs.
2017. febr. 25. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor nem támogatja. Sajnállak.

Ha esetleg a szolgáltatóé a készülék, megeshet hogy kivan szedve belőle ez a menüpont. Az én telekomos Ciscomon sincs, pedig gyarilag kellene legyen.

2017. febr. 25. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!