Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet csak router-ként használ...

Lehet csak router-ként használni a szolgáltatótól kapott modem-router kombókat?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen modem-router kombóm, és szeretném csak a wifi router részét használni. Lehetséges ez?

A neve: Thomson SpeedTouch 780 WL

2010. máj. 9. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

"Amennyiben a vezeték nélküli kapcsolattal szeretné az eszközt beállítani, akkor az előlapon található nyomógombot kell addig nyomva tartani (2-3 mp), amíg a WLAN feliratú jelzőfény folyamatos zöld, vagy piros fényre vált. Piros fény esetén nyílt kapcsolat, zöld esetén WPA titkosítás állítandó be a kapcsolódó számítógépen. Utóbbi esetben a kapcsolódáshoz szükséges paraméterek (SSID, WPA kulcs) a digitális elosztó alján lévő matricáról olvashatók le!"

Google a barátod..

Soksikert!

Ice;) (15/f)

2010. máj. 9. 15:42
 2/3 A kérdező kommentje:
És a akkor a modem funkciója kikapcsol? Úgy értem, összeköthetem egy másik (csak) modemmel és csak router-ként fog üzemelni? Egyszer már kötöttem így össze és nem működött. Sajnos a beállítgatési részével nem boldogulok, mert angol nyelvű:S
2010. máj. 10. 08:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom sajnos, de szerintem nem...:/

De minek neked külön modem ha ez modem és router egyben?:)

2010. máj. 11. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!