Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudok pénz kivenni a...

Hogy tudok pénz kivenni a Skrill számlámról?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy hogyan vehetnék ki pénzt a Skrill számlámról. A sportingbettől várok egy kifizetést amit aztán tovább szeretném utalni az OTP számlámra, várhatóan 2 nap múlva érkezik meg. Utána olvastam és a lakcímemet kéne igazolnom de amikor rámegyek az igazoló linkre akkor bedob a Kapcsolatok menüpontba. A számlára már utaltam pénzt bankkártyáról és megerősítettem a bankkártya adataimat is ez alatt azt értem, amikor regisztrálom a MasterCard kártyámat és 1-2 nap múlva látható lesz az Online Bankba a tranzakció. Szóval a kérdés, muszáj ezek után is igazolnom a lakcímemet és ha igen akkor hogy, vagy pedig elég a bankkártya megerősítés. Köszönöm.

2017. febr. 22. 13:12
 1/1 Cinike válasza:
A kártyára utalást csak VISA-ra fogadja el. Lakcímet igazolni bizonyos összeghatár felett kell, el kell küldeni egy nevedre szóló közüzemi számlát, az igazolja a címedet. Ha nem megy, akkor használd az ExchangeX.ru-t. Nem olcsó (8.9% or 5 USD for amounts less than 56.18 USD), de gyors és megbízható (aznap a PayPalon volt a pénzem.)
2017. márc. 18. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!