Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mióta nincs szolás szabadság...

Mióta nincs szolás szabadság a pc-forumon? és miért?

Figyelt kérdés

kell moderálni persze, de, már majdnem minden az offtopicba megy, és órákon át vissza van tartva a második komment egy cikknél. Meg, ha a bulvár cikk helyet felkerül valami, ami hazudik valamiről és valaki kökeményen odamondja az igazat, egyből lekerül, miért? Miért butit a pc-bulvár is? Ahelyett, hogy a fejlődést hozzná?

pc-bulvár = elbulvárosodot pc-forum.hu

#pc-forum.hu
2017. febr. 20. 19:39
 1/7 Hominida ***** válasza:
0%

A szólásszabadság nem azt jelenti, hogy mindenhol elmondhatsz bármit. Azt jelenti, hogy találhatsz lehetőséget arra, hogy mindent elmondj, csak nem mindenhol. A fórumon a hozzászólók vendégek, akiknek a házigazda átal előírt szabályok szerint kell viselkedniük, vagy szabadon távozhatnak.

Odamondod az igazat? Tényleg? Nem csak vagdalkozol vagy oda nem illő dolgokról háborogsz?

2017. febr. 20. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az oldal Stinggé, azt csinál vele és rajta, amit akar. Bár szerintem már öregszik, vagy nem tudom, mi van vele, de nem a régi. Már nem érdemes vitába szállni vele, mert hiába magyarázza neki 50 ember, hogy az ég kék, ő csak hajtogatja, hogy nem is hanem zöld. Régen is ezt csinálta, de valahogy jobban ment neki. Most már nem tud annyi pluszt hozzátenni, most már csak az a lényeg, hogy kifejtse az ellenvéleményét.

Szerintem egyébként sokkal rosszabb az oldal, mióta megújult. Mobilon a menü pont használhatatlan, a hozzászólás textbox Chrome alatt bugos, olykor nem küldi el a hozzászólást, ...

Én a moderációban nem találok kivetnivalót.

2017. febr. 20. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
De itt sincs, mert már levették az első hozzászólásom. xĐ
2017. febr. 21. 09:35
 4/7 Hominida ***** válasza:

Személyesen téged üldöznek.

Itt technikai kérdéseket kell feltenni az internetről, ennyi.

2017. febr. 21. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

A pc fórum sajnos ragyogóan bemutatja, hogy van alapja az informatikusokról szóló negatív sztereotípiáknak.

Érdemi választ nem sokat kaptam ott, viszont lekezelően kötekedni azt nagyon tudnak.

Az ilyen Gőz Aranka-féle nagyszájú fórumos h_lye gyerekekkel meg szívesen összefutnék személyesen is, megnézném, az utcán ennyire kemény-e.

2021. febr. 26. 15:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Most tévedtem ide én is mert tegnap Sting törölte egy álátámasztott kommentemet.

Kicsit már unom hogy ilyen piaci fejlődés és ETF-ek ellenére is ócsárolja a kriptót, miközben láthatja hogy mindig hatalmasat nőtt a BTC a felezések után.

A lényeg hogy kitörölte a kommentemet, és már gyűlölöm az oldalt egy ideje.

márc. 6. 09:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Néhány éve beléptem az oldalra, nézem, hogy mintha eltűnt volna az összes kérdésem és válaszom.

Ja igen! ez lehetett a bosszú amiatt, hogy pár héttel korábban vitába szálltam az oldal egyik hangadójával. Ugyanis akárhányszor kérdést tettem fel, nüansznyi dolgokba kötöttek fel, olyanokba, h miért nincs kérdőjel a mondat végén kb. Vagy őrjöngve követelték, hogy írjak több információt.

Azóta nem írtam az oldalra, de vmi probléma miatt kidobta az oldalt. A kérdésnél Netangel vagy ki éppen egy 80(!) éves felhasználóval kötekedett vmi jelentéktelen dolog.

Ajánlom Netangelnek meg a hozzá hasonlónak, hogy próbálják ki ezt a stílust egyszer utcán egy izmosabb ember ellen, aztán el lehet ballagni egy pszichológushoz.

márc. 18. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!