Mióta nincs szolás szabadság a pc-forumon? és miért?
kell moderálni persze, de, már majdnem minden az offtopicba megy, és órákon át vissza van tartva a második komment egy cikknél. Meg, ha a bulvár cikk helyet felkerül valami, ami hazudik valamiről és valaki kökeményen odamondja az igazat, egyből lekerül, miért? Miért butit a pc-bulvár is? Ahelyett, hogy a fejlődést hozzná?
pc-bulvár = elbulvárosodot pc-forum.hu
A szólásszabadság nem azt jelenti, hogy mindenhol elmondhatsz bármit. Azt jelenti, hogy találhatsz lehetőséget arra, hogy mindent elmondj, csak nem mindenhol. A fórumon a hozzászólók vendégek, akiknek a házigazda átal előírt szabályok szerint kell viselkedniük, vagy szabadon távozhatnak.
Odamondod az igazat? Tényleg? Nem csak vagdalkozol vagy oda nem illő dolgokról háborogsz?
Az oldal Stinggé, azt csinál vele és rajta, amit akar. Bár szerintem már öregszik, vagy nem tudom, mi van vele, de nem a régi. Már nem érdemes vitába szállni vele, mert hiába magyarázza neki 50 ember, hogy az ég kék, ő csak hajtogatja, hogy nem is hanem zöld. Régen is ezt csinálta, de valahogy jobban ment neki. Most már nem tud annyi pluszt hozzátenni, most már csak az a lényeg, hogy kifejtse az ellenvéleményét.
Szerintem egyébként sokkal rosszabb az oldal, mióta megújult. Mobilon a menü pont használhatatlan, a hozzászólás textbox Chrome alatt bugos, olykor nem küldi el a hozzászólást, ...
Én a moderációban nem találok kivetnivalót.
Személyesen téged üldöznek.
Itt technikai kérdéseket kell feltenni az internetről, ennyi.
A pc fórum sajnos ragyogóan bemutatja, hogy van alapja az informatikusokról szóló negatív sztereotípiáknak.
Érdemi választ nem sokat kaptam ott, viszont lekezelően kötekedni azt nagyon tudnak.
Az ilyen Gőz Aranka-féle nagyszájú fórumos h_lye gyerekekkel meg szívesen összefutnék személyesen is, megnézném, az utcán ennyire kemény-e.
Most tévedtem ide én is mert tegnap Sting törölte egy álátámasztott kommentemet.
Kicsit már unom hogy ilyen piaci fejlődés és ETF-ek ellenére is ócsárolja a kriptót, miközben láthatja hogy mindig hatalmasat nőtt a BTC a felezések után.
A lényeg hogy kitörölte a kommentemet, és már gyűlölöm az oldalt egy ideje.
Néhány éve beléptem az oldalra, nézem, hogy mintha eltűnt volna az összes kérdésem és válaszom.
Ja igen! ez lehetett a bosszú amiatt, hogy pár héttel korábban vitába szálltam az oldal egyik hangadójával. Ugyanis akárhányszor kérdést tettem fel, nüansznyi dolgokba kötöttek fel, olyanokba, h miért nincs kérdőjel a mondat végén kb. Vagy őrjöngve követelték, hogy írjak több információt.
Azóta nem írtam az oldalra, de vmi probléma miatt kidobta az oldalt. A kérdésnél Netangel vagy ki éppen egy 80(!) éves felhasználóval kötekedett vmi jelentéktelen dolog.
Ajánlom Netangelnek meg a hozzá hasonlónak, hogy próbálják ki ezt a stílust egyszer utcán egy izmosabb ember ellen, aztán el lehet ballagni egy pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!