Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Perelném a Napiszar.com...

Perelném a Napiszar.com oldalt, már van egy ügyvéd és sokat kutatgatok. Valakinek van infója?

Figyelt kérdés

Szaisztok! A kérdés mindannyiunk szívügye lehetne, akiket felraktak és visszaéltek a képeikkel és/vagy leveleikkel. Gerinctelen és aljas dolog, és ezért kérném a segítségeteket. Bárki, aki csak tud információkat a dologról KÉREM, HOGY ÍRJON IDE! Lehetnek nevek, e-mail címek és egyéb fontos infók, amik csak szóba jöhetnek, mert EZT ÍGY NEM HAGYHATJUK. És nem kérnék olyan válaszokat, hogy : "Ne is próbálkozz, mert sokan akarták már, de nem sikerült nekik!" TUDOM! De kérlek benneteket, hogy segítsetek!

Előre is hálás köszönet, minden hasznos információért!

2010. máj. 8. 17:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sajnos,a csibeaszon sok ellenpéldát találni. Készítek egy hasonló e-mail címet, mint a haragosomé, aztán a haragosom nevében írok egy fenyegető e-mail-t a csibefaszra. A haragosom neve, iwiw-lapja, lakhelye hamarosan kikerül a ,,Postaláda'' rovatba.

Ezek az oldalak már saját korábbi elveiket is elárulták, kb. az ötvenes évek besúgóinak színvonalára züllöttek.

2010. máj. 10. 13:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Mégcsak az sem kell, hogy a haragosomnak egyáltalán e-mail címe legyen. A polgári nevével csinálok egy e-mail címet, és arról küldök kamu fenyegető levelet a csibefaszra. Ha nincs rajta az iwiw-en, csinálok neki egy kamu profilt, bármilyen lesifotós kép megteszi, amit iskolába menet a kukák mögé bújva csinálok róla.

A csibefasz postaláda rovata télen tele volt kamu levelekkel. Most nem tudom, mi a helyzet, mert annyira elfogott az undor, hogy azóta nem is figyeltem.

2010. máj. 10. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!