Tudtok olyan voip routert ajánlani, amelyiknek: - a wifije egy fizikai gombbal kikapcsolható és - van USB-je, amire lehet nyomtatót csatlakoztatni és - tudja a QoS-t (azaz a hangnak elsőbbséget ad az internet forgalomban)?
Az antenna lecsavarása nem játszik, mert napjában többször kapcsolgatnám ki-be, igény szerint. A csavargatás macerás, egy nyomógomb használata egy pillanatba kerül.
Azért nem szeretem, ha folyamatosan megy a wifi, mert nem terhelem fölöslegesen a szervezetemet és a családomét (kis gyerekek is vannak) a sugárzással, amire ugyan sokan legyintenek, de én inkább óvatos vagyok. Szerintem káros, és igyekszem csökkenteni a mennyiségét. Teljesen fölösleges például, hogy éjszaka menjen a wifi, amikor alszunk. Másik indok, hogy ha már a gyerekeknek is lesz telefonja, egyszerűen tudjam korlátozni az internethasználatot, pl. biztos legyek benne, hogy ha épp tanulnak, akkor nem az interneten lógnak helyette.
Egyébként mindegy, így szeretném és kész.
A kérdésem inkább azokhoz szólt, akik konkrét típust tudnának ajánlani, mert tegnap több órás internetes keresgélés után sem találtam megfelelőt, ugyanis általában nincs benne a leírásban, hogy az adott típus rendelkezik-e ilyen kikapcsológombbal, és a kérdésben leírt többi paraméterrel. Ha valaki tud ilyent ajánlani nekem megfizethető áron, nagyon hálás leszek és előre is köszönöm!
Hátttt... olvassad el mit tud .. mogyoróz ott vmi. voipről is..
snsv-vel tuti nem fogsz mellé.. XD
Az, hogy mennyi a madzsar piacon nem tudom de sztem. jócskán 20 felett.. viszont így gyors ránézésre elfogadnám..
lehet hogy benéztem kicsit a dolgot de ezzel a voip trutymákkal nem vagyok tegezőbe ez viszont kimondottan viop ruter:
Asus DSL-AC87VG AC2400 Dual-Band Wireless VDSL/ADSL VOIP Modem-Router
és van wifi ki/bekapcs gombja..
egyik jobb mint a másik árban .. ez 72..
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, az első link nem voip router, de amúgy jó lenne, a második ára nekem túl magas... Még valaki, aki esetleg használ ilyet?
Ha nem találok megfelelőt, akkor veszek külön routert és hozzá vagy egy IP-telefont vagy az analóg telefonomhoz egy voip gateway-t. Csak gondoltam, így egy ketyerével megoldom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!