Balugabi kérdése:
Miért nem játssza le a Youtube a videókat, és csak fekete képet mutat?
Figyelt kérdés
4 féle böngészőn próbáltam egyiken sem játsza le, kijelentkeztem, úgy sem csinál semmit, flash player, java legújabb verzió, windows 7 op rendszer, ha másik oldalra van belinkelve a youtube-os videó, mkint pl a facebook, akkor lejátsza, de csak a youtube-on nem, és eddig ha pl 5-6-szor ráfrissítettem a vieóra akkor valamikor bedobott egy játszható verziót, de most már 20 frissítés után sem csinál semmit.2017. febr. 11. 18:39
11/12 anonim válasza:
Azt vettem észre hogy csak a HD illetve az a fölötti videókkal csinálja . ami 480p az egyből elindul :/
12/12 anonim válasza:
(#4422) KRUMP_LEE
Új
Válasz
Privát
2017-02-13 20:02:21
KRUMP_LEE
(újonc)
Sziasztok!
Kicsit én is kutakodtam és volt egy gyanúm, hogy valahol a HTML5-ben lesz a hiba.
Feltettem egy Flash/Html5 plugint hogy lehessen váltani a 2 formátum között és láss csodát, elindultak azok a videók, Flash alatt, amik nem akartak menni HTML5-ben Youtube-ba bejelentkezve.
Reméljük hamarosan megoldják a problémát, de addig is itt a Plugin!
Remélem segíthettem!
Üdv. Mindenkinek!
(ez nálam működik )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!