Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miert erkezik egyre kevesebb...

Miert erkezik egyre kevesebb like a kepeimre?

Figyelt kérdés

Nyaron atlagosan 80 like volt a facebookos kepeimen. Szeptembertol egyre csak csokkent a januari es februari kepeimen 55-60like van csak es ezeknek a kepeknek a lajkoloinak a nagytobbsege ujabb ismeros, tehat nem azok akik atlagba a nyari es a regebbi kepeimet lajkoltak. Ugyan olyan minosegu kepeim vannak mint eddig. Szerintetek mi lehet ennek az oka? (Kerlek mellozzuk az olyan valaszokat hogy nem a like a fontos stb, mert nem ezt kerdeztem hogy gyujhetnék lajkokat)

22/L

2017. febr. 10. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Meguntak.
2017. febr. 10. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
akik lájkolgattak már nem kedvelnek vagy már nem akarnak megdugni.. ennyi az oka
2017. febr. 10. 21:00
 3/7 pinkpancser ***** válasza:
Talán a nyári lengébb ruha miatt?
2017. febr. 10. 21:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem, akkor se oltoztem sokat mutato kihivobb ruhakba.
2017. febr. 10. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:
De ezt nem úgy kell kompenzálni, hogy hirtelen kiteszel egy majdnem pucér képet. Ugye tudod? :)
2017. febr. 11. 00:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Nyilvan tudom. Ki beszelt itt kozonseges magamutogato kepekrol??? Az soha nem volt a stilusom es nem is lesz. Nem ezt kerdeztem...
2017. febr. 11. 01:35
 7/7 nemma ***** válasza:

1.Csunyulsz

2.Az ismerőseid látása romlik

3.Nem neteznek annyit

4.Passz, miért tőlünk kérdezed, nem mi lájkolgatjuk a képeid.

2017. febr. 11. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!