Szerintetek jön a csekk?
Figyelt kérdés
Én hülye, elég sok mindent töltöttem le Németországban ncorerol régebben, kb 3-4 hónapja.Szerintetek jönni fog csekk vagy ncorerol nem tudják lekövetni és nem kell paráznom?2017. febr. 10. 14:47
21/28 anonim válasza:
Németben voltunk melózni (4-5 hetet) és a kollégám a szálláson ncore-ozott. Nem tudom hány filmet szedett le, de nem egy-kettőt az biztos. 800 euróra büntették a tulajt, aki persze utána járt, hogy ki netezik ennyit. A srác bevallotta, hogy ő volt, a munkáltatónk kifizette a tulajnak a büntetést, most 2-3 hónapig kevesebb fizut fog kapni.
22/28 A kérdező kommentje:
Az nemrossz :D
2017. febr. 26. 16:19
23/28 A kérdező kommentje:
De ő mennyi idő után kapta a csekket? 1-2 hét?
2017. febr. 26. 16:20
24/28 anonim válasza:
Te valszeg már megkaptad volna, ne torrentezz ha ennyire zavar hogy nem szabadna.
25/28 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, hogy nem szabadna, az zavar , hogy nem tudtam, hogy ennyire büntetik itt kint Németországban és a saját hülyeségem miatt kaphattam volna egy elég kövér csekket
2017. febr. 26. 19:30
26/28 anonim válasza:
Én 15-ben Angliában voltam, gyanútlanul elkezdtem nézni a szálláson netten a Forma 1-es futamot, már a harmadik futamot néztem meg élőben, amikor az egyik lakótársammal az F1 került szóba. Na, akkor derült ki, hogy Angliában semmilyen TV adást nem szabad nézni, semmin, csak akkor, ha vettél TV licencet! A lakótársam mondta, hogy hagyjam abba, mert csekket kap az egész szállás, aztán majd keresik, hogy ki volt... Szerencsére nem kaptunk büntetést, de nem is néztem ezután több élő adást netten.
Így tapasztalatból írom, a más országok törvényeiről nem árt tájékozódni, mert még tájékozódással is érhet meglepetés.
27/28 anonim válasza:
egy egyszerű stream oldalon? azért az fura
28/28 anonim válasza:
27.: Igen, pl. a Sky Sports-ot nézve egy stream oldalon, ezért is TV liszensz kellett volna akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!