Hogyan kell youtube ra videot osszevagni pl filmekbol? Figyelem h mindenki ezt csinálja.
Figyelt kérdés
Plusz tudom h lehet penzt keresni YouTube on a sajat videokkal. Enis szeretnek van egy csomo otletem. Mi a folyamata?2017. febr. 6. 17:47
1/6 anonim válasza:
Filmekből sok mindent tilos felhasználni.
Ilyen pl. a zene, a hang, és a kép. A többi mehet.
Felejtsd el !
2/6 anonim válasza:
pénzt keresni film anyagával? vagy hamar lecsap a youtube rendszere vagy soha életedbe nem keresel annyit amennyivel a hazai forgalmazó beperelhet ha akar :D
3/6 A kérdező kommentje:
Osszevagott filmjelenetek vannak rent kulonbozo feltoltokkel es folyamatosan frissul hop van it a felni valo hamar mindenki csinalja sztem ez egy kamu Mar bocs
2017. febr. 7. 07:39
4/6 anonim válasza:
Ismerkedj meg először is, a Windows Movie Maker-rel. Ha azt már kitapasztaltad, akkor elkezdhetsz tutorial-okat nézni egy igazi videóvágóról, pl. Sony Vegas-ról.
5/6 anonim válasza:
Sokan csinálják de nagyrészt csak hobbiból. a gond ott kezdődik ha más szellemi termékéből - film, zene - te akarsz pénzt keresni. Régen is sokan másoltak CD-t és eladták pénzért, sokan meg is buktak vele. Csak csináld...
6/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk igaz.. A programot koszi
2017. febr. 7. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!