Hogy jelezhet a skype ebben az esetben?
Sziasztok
Adott egy Ipod amit a gazdája a betegsége miatt 2 hónapja nem használ,sajnos olyan állapotban van.Ebben az esetben a készülék nyilván lemerül egy idő után,tölteni senki nem tölti mert ugye minek? Tehát heteken át nem is elérhető az illető,mert 2 csengés után bont.Egyszer csak látom, (és nem csak én)hogy a Ipod gazdája elérhető a Skypében,ott a zöld pont.Hívom,írok nem veszi fel.Ez egy nap ismétlődik 4-5 alkalommal,de hívást nem sikerül létesíteni.Aztán sajnos a bácsi meghal,a készüléket értelemszerűen a rokon elvitte a kórházból,és a lényeg az,hogy azóta a Skyp nem jelez,hogy elérhető.
A kérdésem az lenne,hogy ha egy Ipodot senki nem használja,az természetesen lemerül-ezt tudom-ilyen esetben hogy jelezhette napokig,hogy elérhető X.Y.?? Ehhez mindenképpen "valakinek" fel kellett tölteni,és be kellett lépnie a fiókba? Olyan nem létezik,hogy az internet efféle tréfát űz? Azért kérdezem mert fontos lenne,és végképpen nem értem,hogy fordul(hat) elő ilyen.
köszi a válaszokat előre is.

Valaki feltöltötte és a skype automatikusan elindult amikor bekapcsolták az ipadet.
Másik lehetőség, hogy több eszközre fel volt telepítve a bácsi skype fiókja, vagy beléptek vele mások másik eszközről.
Mondjuk a bácsi PC-jét valaki bekapcsolta amíg a kórházban volt, és azon is fel volt rakva a skype vagy korábbi telefonján, vagy jelenlegi mobiltelefonján.
Szerintem annyi elég volt, hogy bekapcsolta a wifit az illető, amennyiben előzőleg beállították, hogy csatlakozzon a Skype minden alkalommal amikor internetkapcsolat lehetősége fönnáll.
Ebben az esetben a "valaki" lehet csak feltöltötte a készüléket, bekapcsolta a wifit és a Skype automatikusan csatlakozott. Viszont ha írtál neki akkor az illető meg kellett, hogy kapja az értesítést kivéve ha az is ki volt kapcsolva, bár ez nem olyan valószínű.
Ez csak egy ötlet sajnos :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!