Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom itt töröltetni...

Hogyan tudom itt töröltetni magamat, ha nem tudom milyen e-mail címmel és jelszóval jelentkeztem be?

Figyelt kérdés

2017. febr. 5. 20:03
1 2
 1/11 anonim válasza:
Írsz az info@gyakorikerdesek.hu-ra egy emailt arról az email címről amiről reggeltél hogy szeretnéd töröltetni a fiókod.
2017. febr. 5. 20:07
 2/11 anonim ***** válasza:

Amint írta nem tudja az emaílcímet :)

Szerintem sehogy. Bemondás alapján én is bárkit tudnék így töröltetni...

2017. febr. 5. 20:08
 3/11 A kérdező kommentje:
De nem tudok belépni az e-mailembe, mert nem tudom a jelszót.
2017. febr. 5. 20:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Töröltessen valaki, ha tud!:D
2017. febr. 5. 20:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Mit foglalkozol ezzel?

Nem lépsz be többet, és a dolog letudva. Minek kell töröltetni magad?

2017. febr. 5. 20:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Mert más is látja a kérdéseimet, szerintem feltörhették a fiókomat. Legalább is van egy valaki, aki sejtésem szerint tudja, hogy milyen kérdéseket tettem itt fel.
2017. febr. 5. 20:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tudod mivel jelentkeztél be? Ha nem tudnád akkor be sem tudtál volna lépni feltenni a kérdést. Ha pedig belépett magától az csak úgy történhetett hogy a böngésző tárolja a belépési adatokat, amit a beállításaiban meg tudsz nézni.
2017. febr. 5. 20:27
 8/11 A kérdező kommentje:
Na de az e-mail cím jelszavát nem tudom, amivel bejelentkeztem. Ide be tudok jelentkezni, de az e-mailembe nem.
2017. febr. 5. 20:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Jelszóemlékeztető, másodlagos e-mail cím, telefonos azonosítás, titkos kérdés, vagy egy nyamvadt papírcetli... Kitalálom, egyiket sem használod, pedig ilyenkor milyen jó lenne.

Ha nem tudsz belépni, akkor nem fog menni.

2017. febr. 5. 20:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Mert azt az e-mail címet már vagy 5 éve csináltam, de lehet, hogy több. Egyáltalán nem használom, Plusz azt meg nem tudtam, hogy csak azon keresztül tudom magamat töröltetni.
2017. febr. 5. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!