Hogyan tudom itt töröltetni magamat, ha nem tudom milyen e-mail címmel és jelszóval jelentkeztem be?
Figyelt kérdés
2017. febr. 5. 20:03
1/11 anonim válasza:
Írsz az info@gyakorikerdesek.hu-ra egy emailt arról az email címről amiről reggeltél hogy szeretnéd töröltetni a fiókod.
2/11 anonim válasza:
Amint írta nem tudja az emaílcímet :)
Szerintem sehogy. Bemondás alapján én is bárkit tudnék így töröltetni...
3/11 A kérdező kommentje:
De nem tudok belépni az e-mailembe, mert nem tudom a jelszót.
2017. febr. 5. 20:08
4/11 A kérdező kommentje:
Töröltessen valaki, ha tud!:D
2017. febr. 5. 20:11
5/11 anonim válasza:
Mit foglalkozol ezzel?
Nem lépsz be többet, és a dolog letudva. Minek kell töröltetni magad?
6/11 A kérdező kommentje:
Mert más is látja a kérdéseimet, szerintem feltörhették a fiókomat. Legalább is van egy valaki, aki sejtésem szerint tudja, hogy milyen kérdéseket tettem itt fel.
2017. febr. 5. 20:16
7/11 anonim válasza:
Miért nem tudod mivel jelentkeztél be? Ha nem tudnád akkor be sem tudtál volna lépni feltenni a kérdést. Ha pedig belépett magától az csak úgy történhetett hogy a böngésző tárolja a belépési adatokat, amit a beállításaiban meg tudsz nézni.
8/11 A kérdező kommentje:
Na de az e-mail cím jelszavát nem tudom, amivel bejelentkeztem. Ide be tudok jelentkezni, de az e-mailembe nem.
2017. febr. 5. 20:35
9/11 anonim válasza:
Jelszóemlékeztető, másodlagos e-mail cím, telefonos azonosítás, titkos kérdés, vagy egy nyamvadt papírcetli... Kitalálom, egyiket sem használod, pedig ilyenkor milyen jó lenne.
Ha nem tudsz belépni, akkor nem fog menni.
10/11 A kérdező kommentje:
Mert azt az e-mail címet már vagy 5 éve csináltam, de lehet, hogy több. Egyáltalán nem használom, Plusz azt meg nem tudtam, hogy csak azon keresztül tudom magamat töröltetni.
2017. febr. 5. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!