Új előfizetője lettem a Telenor Hipernet szolgáltatásnak, de nem hajlandó működni a uTorrent-el, valaki tud megoldást?
A hálózati lefedettség hibátlan, stabil, jól fut minden más weboldal, stream, youtube, de a torrent, nem akar menni. Pontosabban elindul, eléri a max 250kb/s és utána lecsökken, szinte nullára... Biztos, h valami beállításbeli probléma lesz, mert előzőleg vezetékről jól ment a torrent...
Am frissítettem a programot, de változatlan.
Mindenféle ötletet meghallgatok és előre köszönöm! Szép napot mindenkinek!
Legjobb tudomásom szerint a mobilinterneteken még mindig blokkolva van a torrent, szóval szerintem ezt buktad.
Otthon használod? Mi a túróért váltottál kábelről mobilnetre?
#2-es azért, mert sok helyen hála a drága telekomnak, még mindig a tetülassú ADSL érhető el, ahol a max sebesség 4-5 Mbit/s, míg tökéletes lefedettség van 4G tekintetében.
Nálunk is ez a helyzet. 5-10 Mbit/s kanócon, és 225/84 Mbit/s mobilneten.
Természetesen nem kicseszni akartam magammal, ezért váltottam mobilra, költözés miatt kellett váltani... Csak ez jöhet szóba vagy valami feltöltő kártyás alacsony lefedettségű helyi wifi elvű vicc...
Szóval a szolgáltató blokkolja a torrentet? Ezt valahogy megkerülni, esetleg manuálisan más csatornákat beállítani torrenten belül? Sehogy sem lehet orvosolni a dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!