Hogyan lehet a thepiratebayorg-ról törölni a fiókom?
Figyelt kérdés
Elvileg itt kéne
De nem engedi mindig azt írja ki
"A(z) thepiratebayorg jelenleg nem tudja kezelni ezt a kérést.
HTTP ERROR 500"
Már hónapok óta ez van, mi lehet a hiba az én gépem a lassú vagy mi van?
2017. febr. 2. 12:21
1/6 anonim válasza:
Az oldal hibája, nem tudsz semmit csinálni amíg ők nem javítják. Esetleg a supportnak írhatsz hibajelentőt, ha van ilyenjük.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi de te nem ismered ezt az oldalt hogy úgy írod "ha van ilyenjük"?
2017. febr. 2. 12:26
3/6 A kérdező kommentje:
Esetleg másvalaki aki még ismeri az oldalt?
2017. febr. 2. 12:29
4/6 A kérdező kommentje:
mert én úgy nézem nincs supportjuk
2017. febr. 2. 12:33
5/6 anonim válasza:
Szerintem se belépni nem kell, sem foglalkozni vele többet. A legutóbbi nagy leállás óta elég bizonytalan az oldal. Annyira, hogy a .org végződés és a https sem garancia semmire. Az, hogy különböző klónok vannak jelen, számomra kétséges, hogy egy törlés az eredeti oldalon egyáltalán sikeres lenne.
..De mint magad is láthatod, nem működik az oldal alapjaiban sem... Felejtős sajnos.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2017. febr. 2. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!