Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért akar majdnem minden...

Miért akar majdnem minden magyar megélhetési youtubos lenni? (tisztelet kivételnek)

Figyelt kérdés

Nulla saját egyedi ötlet nélkül, más youtubosok le utánzásából akarnak híres gazdag youtuber lenni.

Pl: itt gyk oldalon olvasni ilyen kérdéseket :hogy tudok sok nézettséget, sok pénzt keresni youtubozásból, hogy legyek menő sikeres youtubos...stb

Ilyen jól meglehet élni youtubozásból?

2017. febr. 1. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát azért a "majdnem minden" erős barokkos túlzás. Még mindig sokkal, de sokkal több ember lottózik heti rendszerességgel, mint ahányan a youtube-ból szeretnének megélni.
2017. febr. 1. 10:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszik, hogy nulla vagy kis befektetéssel milliomosok és híresek lesznek.
2017. febr. 1. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Mert terjed a szélessáv, 'oszt a kölykök youtubezni, nem úgy, mint amikor anno megszakadt a betárcsázós net ha felvettük a telefont, és volt 56kbit/s.

Amíg régen azt látták, hogy fimlekből meg TVből lehet jól élni addig mindenki filmsztár meg műsorvezető akart lenni.

Legalábbis annyira "mindenki" mint aki most youtubezni akar.

2017. febr. 1. 10:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem, ismetlen, hogy NEM!. Aki most akarja elkezdeni annak mar keso. El lehet kezdeni van akinek par honap / evek alatt lesz egy kis hirneve onnantol el lehet kezdeni epiteni a yt csatornat ;) de amig beindul a csatorna addigra elveszik a lakast.

#3 Te teljesen mas temarol beszelsz. Semmi koze a "szélessáv"-hoz vagy a tv-hez. En irok neked 10 olyan videost akik csak 720p-ben veszik fel. A videozas nem a 4k-rol meg az "agyoneffektezett" videokrol szol! Ez tevedes. Hanem arrol szol, hogy tudsz -e valami ujat mutatni a nezoidnek, milyen temad van, es minden masodik szavadban ne legyen az öööö-getes. Remelem erted mirol beszelek. Hiaba van neked nagy jo geped meg ilyen studio felszereles ha h*lye vagy beszelni valamirol vagy eppen nem tudsz beszelni se. Konnyu azt mondani, hogy en is meg tudom csinalni leulok a kamera ele es pofazok. Ha ennyire okos vagy akkor csinald de akkor jol. Szamolnod kell azzal is, hogy igen is vannak es lesznek "trollok" (ugy utalom ezt a szot hasznalni) ha nem birod akkor ugy jarsz mint vka vlog ;). Igaz lesz hirneved de a feliratkozid nagy resze fu...."trollok" lesznek. Nah meg igen reszben mondjuk igazad is van...sok 10 eves azt gondolja, hogyha ki all "bikiniben" akkor masnapra +100 feliratkozot kapnak...ez rohej...nincs ezeknek szulei vagy mi a fene ?

2017. febr. 1. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert kétkezi munka nélkül szeretnének megélni. Mondjuk engem nem zavar, leleményesnek lenni mindig jó..

Inkább olyan Youtuber-eket nézek akik hobbiból csinálják, vagy szimplán csak azért mert szeretik.

Viszont láttam már (kicsit híresebb) youtubert, aki nem érvényes random játékkulcsokat dobál be a chatbe és mindennap live-ol, hogy kapja a támogatást.

Be is jön neki, mert néha előfordul hogy pár ezren nézik egyszerre. (Gondolom a kulcsok miatt.) Így hirdeti magát. Amikor valaki szól, hogy érvéytelen a kulcs, "valaki gyorsabb volt bocs." Chatbe se jelentkezik senki, hogy "Köszi a kulcsot, az enyé lett."

Énis elkezdtem nézni egy darabig, de ráittem hogy csak a kulcsok miatt. Inkább leiratkoztam, mert amugy sem volt olyan szimpi.

2017. febr. 1. 11:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha már megélhetés, meg yútyúbé, akkor itt egy összefoglalás, amit minden pénzéhes tyúbernek át kéne nyálaznia: [link]
2017. febr. 2. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!