Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok bárkinek írni...

Miért nem tudok bárkinek írni Facebookban?

Figyelt kérdés

Van egy régi fészem amit nagyon régen használtam, de nem volt felfüggesztve! Régen nevemen volt, de azóta át írtam más néven... és most megint vissza vettem ezt a fészemet saját nevemmel képekkel ismerősökkel!!

Mikor szeretnénk valakinek írni akkor nem engedi! Olyan hibát ír ki hogy:

"You're temporarily blocked from starting new conversations."

"Ha átmenetileg le van tiltva számodra a Facebookon az üzenetek küldése, ennek az lehet az oka, hogy az utóbbi időben nagyon sok üzenetet küldtél, vagy ha nemkívánatosként jelölték meg az üzeneteidet.

A tiltás átmeneti, a Facebook egyéb funkcióinak használatával a tiltás ideje alatt is tarthatod a kapcsolatot ismerőseiddel. Arra kérünk, hogy amikor a tiltás lejárt, csak olyan embereknek küldj üzenetet, akiket személyesen ismersz. Ügyelj arra, hogy azt a nevet használd, amelyet a hétköznapi életben is, ezzel megkönnyíted az üzenetek címzettjeinek, hogy rád ismerjenek."

Nos ezt nem használtam mint le írtam, elég sokáig, de visont a amit használtam fészemet ami most is üzemel ezen kívül erre a fészre ami le van tiltva az üzenet, erre afészre sok képeket küldözgettem! Gondoltam el raktározom arra a fészre amit nem használok hogy legyen meg ha esetleg el veszne!

Lehet h ezért vagyok letiltva?

Mindenki más írhat nekem, és tudok is válaszolni! De ha én szeretnénk más akárkinek írni akkor ezt a hiba üzenetet kapom!!

Valami ötlet?

2017. jan. 31. 22:46
 1/3 anonim ***** válasza:
2017. jan. 31. 22:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Be írtam ide is, hátha kapok valami értelmes választ!
2017. jan. 31. 22:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Valaki??? H.E.L.P.
2017. febr. 1. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!