Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nektek mi véleményetek a...

Nektek mi véleményetek a tumblr-ről?

Figyelt kérdés
Le akarom tolteni de en nem ismerem ezt az alkalmazast. Nektek mi a velemenyetek rola? Miert jo,illetve miert rossz?

2017. jan. 30. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem tudod, mi az, akkor miért akarsz regisztrálni rá?
2017. jan. 31. 09:46
 2/5 Adam23713 ***** válasza:

"A Tumblr, stilizált formájában: "tumblr.", egy mikroblogok írására alkalmas felület, melyeken szövegeket, fényképeket, videókat, linkeket, idézeteket és hangfelvételeket lehet megosztani egy rövid blogon keresztül. A felhasználók követhetik egy másik felhasználó blogját, vagy akár sajátot is szerkeszthetnek. A szolgáltató az oldal egyszerűségét hangsúlyozza.[4] Köznapi, magyarosított kifejezéssel tumblizásnak nevezik."

forrás: [link]

2017. jan. 31. 10:06
 3/5 Adam23713 ***** válasza:
Hogy hasznos-e vagy sem azt már te döntsd el, valakinek az valakinek nem :)
2017. jan. 31. 10:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsó válaszokat!:) nos,nyilván azért írtam ki a kérdést,hogy megtudakoljam, hogy jó-e vagy sem. ha nem jó akkor nagy valószínűséggel nem regisztrálok:)
2017. jan. 31. 16:26
 5/5 anonim válasza:
100%
Én szeretem, gyönyörű képeket találok, emellett tudok beszélgetni, híreket nézni, inspirációt/motivációt találni, viszont a depis tinik ömlengéseit utálom nézni, ezért nem is magyar oldalakat követek:)
2017. febr. 9. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!