Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vállalnék azzal valami kockáza...

Vállalnék azzal valami kockázatot, hogyha használnám a Tor -t? (Darkweb)

Figyelt kérdés

Engem nem érdekel semmi pedo dolog, meg ilyenek.

Én fegyver, meg drog hírdetéseket szeretnék nézni, de nem azért hogy vásároljak is... Csak érdekel. Meg megnézni, hogy milyen az egész.

Ha jól tudom amíg nem veszem fel senkivel a kapcsolatot, azzal nem követek el semmilyen törvénysértést... De azt hallottam, hogy pl. pedofil tartalmakba teljesen véletlenűl is belelehet botlani, s ugye ha meg nyitok egy ilyen videót az letőltésnek számít (így tárolásnak is), ami nemzetközi szinten üldözött dolog. Súlyosan büntetik.

Szóval, ha ilyen tényleg történhetne vél. akkor hagyom inkább az egészet.

Vagy ez kinyomozható lenne egyálltalán?

2017. jan. 29. 04:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Oké, nekem van ismerősöm aki a Silkroad bezárása után (kb fél éve) konkrétan rendelt psychedelikus szereket és gond nélkül kiszállították neki házhoz. Nem is egyszer csinált ilyet. Szóval nem igaz, hogy már kihalt a deepweb.
2017. jan. 31. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!