A videoplayer teljesen megszűnt?
Figyelt kérdés
Egy ideig az volt, hogy a videoplayer megnyitásával a hotdog.hu jött be, és az volt kiírva, hogy aki a videoplayeren tárolt videókat szeretné nézni, az regisztráljon.. hát kénytelen voltam, viszont ezen az oldalon abszolut semmi hasonló nincs. Én sorozatokat néztem a videoplayeren, és a hotdogon nem találok. pl. Gossip girl, Szívek szállodája. Teljesen kinyirták az oldalt?2010. máj. 6. 11:46
1/4 anonim válasza:
Nem is baj! A videoplayer a sz@r volt
2/4 anonim válasza:
Citromail-em bejelentették, hogy megszűnt.
3/4 anonim válasza:
Sajnos teljesen megszűnt. A videókkal nem tudom mi lett, talán néhányat feltettek a hotdogra. Bolondok voltak, akik megszűntették.
4/4 anonim válasza:
Sokkal rosszabb az Indavideó, mégis működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!