Van olyan internet szolgáltató, amelyik csak vezetékes internetet tud adni, wifis változatot nem? (UPC, Digi, Invitel)?
Nem értek hozzá, így nem tudom mi a pontos neve ennek, az a lényeg, hogy olyan dobozkát szeretnék kapni (rendelnék meg) amivel wifit használva tudok netezni. Pl a laptopon a netet a kanapén ülve tudom használni vezetékek nélkül. Ahogy jelenleg.
Jelenleg UPC-nél vagyok, laptop, táblagép, telefonok csatlakoznak a netre wifin keresztül.
Ilyet szeretnék majd később is, mert nagyon kényelmes, de előfordulhat, hogy későbbi költözés miatt szolgáltatót kell váltanom, mert úgy olvastam, a UPC nem mindenhol elérhető.
Remélem érthetően tudtam megfogalmazni.:)
2. Vagyok
Még annyi hogy a legtöbb szolgáltató ezt az ezközt már biztosítja
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2. Az a problémám ezzel, hogy nem értek hozzá, tehát hiába venném meg, én magam nem tudnám összerakni, beállítani hogy wifit tudjak használni. (ha esetleg az a helyzet állna elő, hogy mégsem biztosít a szolgáltató ilyesmit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!