Come back kérdése:
Mit jelentenek ezek? Asus router beállítás Mit lehet csinálni?
2017. jan. 22. 15:43
1/6 P.O.C. válasza:
Lehet megváltoztattad a router alap IP címét és most kéri az újat, amire megváltoztattad.
2/6 A kérdező kommentje:
S hogy lehet megcsinálni, hogy működjön?
2017. jan. 22. 17:31
3/6 A kérdező kommentje:
Hol kéri? Én nem változtattam meg semmit. csak telepítettem a routert. Hogy lehet rendbe hozni?
2017. jan. 22. 18:39
4/6 Zill válasza:
A routert nem kell telepíteni. Legalábbis nem ebben az esetben és nem otthoni környezetben. Valamilyen segédprogramot persze felrakhattál hozzá ami segít a beállításokban, stb. Valamit megváltoztattál a beállításoknál és ezért bontja a kapcsolatot és kér, hogy csatlakozz újra azok érvénybelépéséhez. Nyilván az IP cím módosult, amit ki is ír. Kb valami ilyesmi történhetett. Erre nem lehet instant választ/megoldást adni, főleg nem ennyi információból. A böngésződ szerint épp a routerbe voltál bejelentkezve amikor valami megváltoztatásra került a kapcsolat beállításaiban. De ha a saját IP címed változtatod akkor is történhet hasonló például..
De most van egyáltalán valami hibajelenség? Mert ebből nem derül ki mit is kéne megjavítani!
5/6 A kérdező kommentje:
Elnézést, nem telepítést akartam írni. Semmit sem változtattam meg a beállításokban! Azt írják mindenütt, hogy a router beállítása nagyon egyszerű. Én csak követtem az utasításokat. Az összes routert szinte egymódon kell beállítani. A probléma adott, ott van a felkiáltó jel! Nincs net!
2017. jan. 23. 19:55
6/6 P.O.C. válasza:
Reseteld ki és kezd elölről. Ha megint ezt fogja csinálni, írd le hogy mit ír ki parancsorba az ipconfig -all parancs hatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!