3.6-8.3 Mbps milyen erősségű internet? Elegendő-e Youtube videók nézegetésére, zenék letöltésére, stb? Akadozás nélkül?
Nekem 5 megás netem van. Akadás nélkül tudom vele nézni a filmeket, torrentezni meg nem szoktam, úgyhogy nekem ez bőven elég.
Előtte 3 megás volt azt hiszem. Azzal is kényelmesen lehetett filmezni. Bár akkor előfordult, hogy néhány másodpercet rá kellett várni, hogy be tudjon pufferelni.
Nos! (elő lennék) viszonyítás képen mutatok neked vmit!
Itt ezek a feltöltési sebességek, vagy is ha lefelé jön akkor is elég ugyan ennyi vagy kevesebb mivel a gép előtte úgy is pufferelni fog!
Ajánlott internetes FELTÖLTÉSI sebesség IP kamerák távoli eléréshez (legjobb minőségben, 25fps rögzítési képsebességgel):
1 MegaPixeles IP kamera: 640 Kilobyte/s (azaz 5 Megabit/sec, 0.625 Megabyte/sec) / KAMERA.
1.3 MegaPixeles IP kamera: 830 Kilobyte/s (azaz 6.5 Megabit/sec, 0.813 Megabyte/sec) / KAMERA.
2 MegaPixeles IP kamera: 1280 Kilobyte/s (azaz 10 Megabit/sec, 1.25 Megabyte/sec) / KAMERA.
3 MegaPixeles IP kamera: 1920 Kilobyte/s (azaz 15 Megabit/sec, 1.875 Megabyte/sec) / KAMERA.
5 MegaPixeles IP kamera: 3200 Kilobyte/s (azaz 25 Megabit/sec, 3.125 Megabyte/sec) / KAMERA.
HD720P (1MP)
HD960P (1.3MP)
HD1080P (2MP) stb
Forrás: [link]
2MP-es felbontású videóhoz 10Mbit/sec kell (ajánlott!) azaz 1280KB.
2 megaval is jol elvoltam, atlag felhasznalasra eleg volt.
Letolteni mar keves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!