Ha telefonrol Facebook messengerren írok valakinek. Akkor lehet olyat hogy egy harmadik szemely meg szamitogeprol latja az uzeneteket ugy hogy nincs bejelentkeve? Vagy utolag valahogy letudja kerni a torolt uzeneteket?
Otthon wifin vagyok es nemtudom hogy szamitogepen azon a wifin keresztul e de valahogy megtudja nezni az osszes uzenetet..
Utána olvastam es megtalaltam a telegrammot hogy az zartabb.. De jo lenne tudni hogy tudja megnezni az uzeneteket mert fogalmam sincs. Es ha esetleg megis valahogy ugy hogy a wifire vagyok csatlakozva.. Akkor ha mobilnetrol volnék vagy egy masik wiffirol es utana torolnem az uzeneteket akkor is megtudna nezni ?
Tudom hogy elegge ossze vissza irtam, bocsi :/
A legegyszerűbb az, hogy be van jelentkezve a te profilod (vagy csak a messengered) arra a gépre. Ilyenkor a törölt üzeneteket mondjuk még nem láthatja. Lehet a beszélgető partnered fióknát látja. (Csak egy ember üzeneteiről tud vagy mindenről?)
Első körben azt ajánlanám, hogy változtass jelszót a facebook-on és pipáld be, hogy jelentkeztesse ki az eszközeidet. Ezzel ki tudod dobni az illetőt a profilodból.
Volt már belőle problémám hogy esetleg oylat irtam valakinek ami neki nem tetszett.. Szoval vegulis igen, szamonker :/
Nem vagyok bejelentkezve a szamitogepen, csak a telefonomon :/
És be van allitva hogy a bejelentkezeshez kodot kerjen amit smsben kapok a telefonomra..
A Messenger üzeneteit nem nehéz lehallgatni, ha az ember tényleg ért hozzá.
Ha elég friss a Messengered (és a partneredé is), akkor a kényesebb beszélgetéseidet intézheted "Titkos beszélgetésként". Jobb felül, ahol a színt is lehet állítani, ott tudsz ilyet indítani. Ekkor megjelenik ugyanazzal az emberrel egy új beszélgetés ablak, egy kis fekete lakattal.
Amit ebbe a beszélgetésbe írsz, az titkosítottan lesz elküldve, vagyis nem tudja senki elolvasni. Valamint időkorlátot is beállíthattok (pl. ha a partnered elolvasta az üzeneted, akkor 5 perc múlva törlődjön.)
Alternatívaként tudom ajánlani, hogy próbáljatok ki más üzenetküldő alkalmazást. Például a Hangouts alapból titkosítva küldi az üzeneteidet. Valamint, ha Ő kifejezetten a Messenger üzeneteket vadássza, akkor elkerülheti a figyelmét egy más jellegű forgalom.
Mindenesetre én megváltoztatnám a jelszót a biztonság kedvére.
Ha teljesen biztos akarsz lenni, akkor ne az otthoni hálózaton változtasd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!