Facebookon mért nem fordítják meg az emberek a nevüket a magyar formátum szerint?
Figyelt kérdés
2017. jan. 16. 06:41
1/10 anonim válasza:
Mert ha felcseréled és a vezetéknévhez írod a keresztnevedet, a keresztnévhez a vezetéknevet, akkor tök béna lesz egy csomó kiírás.
2/10 Koplárovics Béci válasza:
Valószinűleg nem tudják, hogy hol kell megfordíttatni a facebookkal a név kiírását.
3/10 anonim válasza:
Sokan a megfelelő séma szerint vannak fennt!
4/10 A kérdező kommentje:
2-es, igen, úgy látszik az 1-es sem tudja hogy van egy fordító.
2017. jan. 16. 08:23
5/10 anonim válasza:
Akkor mondd már el légyszi hol az a fordító, mert érdekelne. Köszi!
6/10 anonim válasza:
Megtaláltam, át is állítottam, köszi, bocs az offért!
7/10 anonim válasza:
Amikor én regisztráltam, még nem volt, így, ha valaki a magyar sorrend szerint volt ott, folyton a vezetéknevén hívta a facebook.
8/10 anonim válasza:
Mert ki nem szarja le, hogy milyen sorrendben van a név?
9/10 anonim válasza:
Amúgy meg a híres facebook miért nem tudja ezt az egyértelmű dolgot automatikusan jól csinálni?
10/10 anonim válasza:
1-es vagyok, már én is megtaláltam hol kell megfordítani!
Csakhogy ez az opció sok évvel ezelőtt még nem létezett.
Neked se kellett volna arcoskodni, szépen leírhattad volna, hogy a névváltoztatásnál már meg lehet adni hogyan jelenjen meg a név az adatlapon!
Azoknak akik velem együtt nem tudták: Általános fiókbeállítások->név módosítás->a módosítás ellenőrzése itt lehet beállítani, hogy a családnév legyen elöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!