Direkt csinálják ezt?
A firefoxal mostanában szinte használhatatlan a facebook, mert annyira belassul.
A chrome meg minden szirsar kis "bogarat" összeszed a hálóról
A játékok nagy része el sem indul 2012-től, ha nem veszel magadnak egy videókártyát az NVidia Gtx-es sorozat valamelyikéből legalább 25-30ezer forintért alsóhangon.Pedig simán menne, de direkt telerakják mesterséges lassítókkal és felesleges időzítő rutinokkal.Velem persze ne baxxnak ki,mer ta hülék a túloldalon vannak,de nem mindenki guru. Hogy van arcuk megvetetni az emberekkel a méreg drága számgépeket,
videókártyákat? Ha nem raksz fel vírusírtót egy nap alatt "100" kiló szemetet beszívsz a gépre. Kormányprogram... ugye mindenkinek elérhető legyen a net? Ahhhahah, de milyen áron? Mi a véleményetek ezekről a dolgokról. Szerintem botrányos ami itt megy mostanában. Szívat a firefox, szívat youtube, szívat a facebook, szivat mindenki, mire jó ez?? Nálatok is hasonló tapasztalatok vannak?
Első: aki ár/érték arányban vesz kártyát, az AMD szériát választ.
Második: Firefox nekem sosem jött be, Chromet használok, mert nekem megfelel, de alternatívának ott az Opera, az kevesebb erőforrást igényel.
Harmadik: szivat a FB meg a YT? Nem kell mindig faxbúkon lógni. YouTube meg rég hanyatlik a hülyeségei miatt.
Visszatérve a grafikára: minél újabb egy játék, annál több textúrát jelenítenek meg benne az újabb és újabb motorok. Ezért szükséges a nagyobb VRAM, amihez erősebb grafikus processzor kell, ami képes is elkészíteni elegendő mennyiségű textúrában gazdag képet (frame), sokak szerint a 60/másodperc a minimum, holott a 30 is bőven jó, de mindenkivel elhitetik ezt a 60as határt, ezért fektetnek bele...
A számtech mindig így fejlődött. 7-8 éve egy P4 elég volt, mostanra netezésre aligha jó.
Az én gépem:
Grafikus chip sebessége 830 MHz
Grafikus memória sebessége 1800 MHz
Memória
Memória mérete 1024 MB
Memória típusa DDR3
Memória sávszélesség 128 bit
További tulajdonságok
3D támogatás Nincs
Maximális felbontás 2560 x 1600 pixel
Proci:
2x3.5GHz CPU (intel)
2x8GB Ram (elég lenne 8 is de olcsó volt így megvettem.)
És SSD 120GB
Firefoxal semmi probléma, játékokkal úgyszintén, vírusírtó az eredeti W10 szerinti deffender.
A gépet mindég magamnak állítom össze, ja és az alaplap meg ez: H81M-HDS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!