Hogyan tudnám összekötni a T-home routerét egy TP-link el?
A T-Home -os router hatótávjával van problémád, a legjobb hogy ha AP módba használod a TP-Link routert. Így a dupla címfordítás miatt elkerülhetsz 1-2 fejfájást.
Leírás: [link]
Megcsináltam azt ami az oldalon van, de ha változtattam a TP-link ip címén akkor is,illetve ha nem valtoztattam akkor is ezt írja ki A webhely nem érhető el
A(z) 192.168.0.1 túl hosszú ideje nem válaszol.
Próbálja ki a következőket:
A kapcsolat ellenőrzése
A proxy és a tűzfal ellenőrzése
A Windows Hálózati diagnosztika futtatása
Hát, akkor állítsd a WAN részét Dynamic IP -re.A Huawei más alhálózaton legyen. Pl.: Pl ha a Huawei 192.168.0.1, akkor a TP-Link 192.168.1.1 legyen.
Így router módba lesz, hátránya hogy bizonyos alkalmazásoknak nehéz lesz portot nyitni.
ha port nyitásra van szükség akkor NE dinamikus ip-re állítsd a tplinket hanem manuális ip és konfigold be a telekomos router alapján a wan-t.. csak ne abból a tartományból amit dhcp-n oszt ki a telekom router!
Aztán meg azt az 1 ip-t amit a tplink wan-nak megadtál állítsd be telekom routerbe DMZ-be és semmi gondod nem lessz így a portnyitásokkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!