Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám összekötni a...

Zoli9602 kérdése:

Hogyan tudnám összekötni a T-home routerét egy TP-link el?

Figyelt kérdés
Vettem egy TP-LINK TL-WR940N típusú routert, mert amit adott a T-home (Huawei EchoLife HG8245) nem elég erős ahhoz hogy az egész házban legyen wifi, kábellel összekötöttem a 2 eszközt, de nem tudom hogy állítsam be,hogy legyen internet a TP-LINK en is, rá tudok kapcsolódni, be tudok lépni a router beállításaiba, de nem tudom mit kapcsoljak be rajta.

2017. jan. 15. 11:20
 1/5 P.O.C. ***** válasza:

A T-Home -os router hatótávjával van problémád, a legjobb hogy ha AP módba használod a TP-Link routert. Így a dupla címfordítás miatt elkerülhetsz 1-2 fejfájást.

Leírás: [link]

2017. jan. 15. 12:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Megcsináltam azt ami az oldalon van, de ha változtattam a TP-link ip címén akkor is,illetve ha nem valtoztattam akkor is ezt írja ki A webhely nem érhető el

A(z) 192.168.0.1 túl hosszú ideje nem válaszol.

Próbálja ki a következőket:

A kapcsolat ellenőrzése

A proxy és a tűzfal ellenőrzése

A Windows Hálózati diagnosztika futtatása

2017. jan. 15. 13:31
 3/5 anonim ***** válasza:
2017. jan. 15. 19:26
 4/5 P.O.C. ***** válasza:

Hát, akkor állítsd a WAN részét Dynamic IP -re.A Huawei más alhálózaton legyen. Pl.: Pl ha a Huawei 192.168.0.1, akkor a TP-Link 192.168.1.1 legyen.

Így router módba lesz, hátránya hogy bizonyos alkalmazásoknak nehéz lesz portot nyitni.

2017. jan. 15. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:

ha port nyitásra van szükség akkor NE dinamikus ip-re állítsd a tplinket hanem manuális ip és konfigold be a telekomos router alapján a wan-t.. csak ne abból a tartományból amit dhcp-n oszt ki a telekom router!

Aztán meg azt az 1 ip-t amit a tplink wan-nak megadtál állítsd be telekom routerbe DMZ-be és semmi gondod nem lessz így a portnyitásokkal..

2017. jan. 16. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!