Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen hirdetésblokkolóval...

Milyen hirdetésblokkolóval tudom letiltatni az undorító fb reklámokat?

Figyelt kérdés

Adblock Plus, sima adblock, ublock origin meg volt egy névre jónak tűnő, de sajna fele annyit nem blokkolt, mint amennyit az előző kettő. Kérlek segítsetek, mert lassan már hányok a kéretlen szaroktól!

Egy a sok közül: [link]

2017. jan. 14. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A facebook hirdetései nem tolakodóak. Olyan lehetőséged nincs, amivel minden hirdetést végérvényesen el tudsz tüntetni. Ha valami nem tetszik, a lenyitható fülecskét használva le tudod tiltatni. A face udvariasan meg is köszöni, s jobbakat kínál.

Megfontolásra ajánlom: egy olyan szolgáltatást használsz INGYEN, amelynek az üzemeltetési költsége irgalmatlanul nagy. Úgy gondolom, hogy talán a Google után a Facebook rendelkezik a legnagyobb szerverparkkal.

Bevétele a reklámokból van. Ha ki lehetne iktatni a reklámokat, akkor egyszer csak ott állnál Facebook nélkül.

Én közel 50 évig elvoltam ilyen nélkül, de a mai fiatalokra súlyosabban hatna mint egy pestisjárvány. Eléggé sajnálatos.

2017. jan. 14. 22:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Van benne ráció. Köszönöm a felvilágosítást. Ment a zöld. :)

Tudomásom szerint a reklámok akkor hatásosak, ha rákattintunk. Na! Ez nálam egyáltalán nem történik meg. Így továbbra is várom a megoldást ezeknek a blokkolására.

2017. jan. 14. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem fogsz ilyent találni.
2017. jan. 14. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem a "70 éves anyuka talált egy megoldást"-szerű szörnyűségekre gondolsz, de ebben pl nem látom, mi az undorító. Ráadásul nem is lehet kéretlennek nevezni, mert nem az üzeneteid közé kapod (még?), hanem a szolgáltatás része - te ezek megtekintésével fizetsz.

Ahogy írták, teljes megoldást nem fogsz találni. Ez egy macska-egér harc, és mivel FB abban érdekelt, hogy minél több reklámot mutasson neked (minél hatékonyabban, de ezzel már most sincs "gond"), meg fogja találni a hatékony ellenszert. Ahogy egyre több oldal képes detektálni az adblockot, és jobb esetben csak figyelmeztetést elhelyezni, rosszabban teljes tartalmat tiltani...

Egyébként rosszul tudod, már magáért a hirdetés megjelenítéséért is fizet a kampányt megrendelő, de valóban, kattintásért többet.

2017. jan. 14. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!