Felraktam a gépemre egy windows 7-et és nem érzékeli az internetet egyáltalán mi lehet a baj?
Támogatja a géped a windows 7-et?
Próbálj másik telepítőt, win7pro - t.
Szia.
Eszközkezelőben nézd meg, a hardvereket, hogy mindegyik normálisan müködik-e és mihez nincs driver telepitve (sárga kérdőjeles eszközök, vagy az egyébb eszközök között lévő eszközök - ezekhez nem telepitett a windows drivereket). Eszközkezelő inditása : Keresés/futtatás, ide ird be : devmgmt.msc
Manuális driver keresés hardverazonosító alapján : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Ha megadod a hardverazonosítót, én is megpróbálok hozzá drivert keresni.
Sok sikert.
üdv.
"most meg ja érdekesen reagált rá"
Akkor érzékeli?
Név alapján nagyon nehéz drivwert keresni, ha talál is valaki, akkor sem biztos, hogy a Te hardvereden müködni fog, ezért irtam a hardverazonositós driverkeresést, lásd #6-os hozzászólásomban.
Esetlegesen valamilyen információs programmal is ki tudod deriteni a hardverazonositókat (ilyen lehet pl. az EVEREST vagy a frissített nevén az AIDA64)
Sok sikert.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!