Port Forward-olás után nincs WIFI, mi a baj?
Van egy DS-Link reouterem. Ey informatikus haverom megcsinálta a port forwardolást (eddig is volt, csak másképp). Akármit állított, az lecsapta a netet legalább egy napra. (legalábbis a WiFI-t.)
A probléma jelenleg hasonló, de nem teljesen. A WIFI adapterem (géphez) tökéletesen működik. A telefonom már egy más tészta. A WIFI ott is maxon, zöld ergó megy is, és netezni is tudok. Vagyis hogy nem. Zöldnek zöld, és ELVILEG van is netem, de gyakorlatilag mégse. Egyedül a Facebook Lite megy a nettel. A YouTube, böngésző, GMail, Play Áruház stb. egyszerűen nem töltődik be. Persze a kapcsolatra fogja, de az ugye mindenütt máshol működik.
Mi lehet a probléma, és mégis mit kellene csinálnom, hogy működjön?
(A gépemen be lett állítva a dinamikus IP is. Gondoltam megemlítem, bár nem hiszem hogy számít.)
Kismilliószor megvolt. A Router is újra volt indítva.
Komolyan, az ilyen alap dolgokat mindig oda kell írni? Nem elég egyértelmű és alap dolgok ezek? ._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!