Ez milyen beállítás lehet a facebookon? Nem értem.
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, akinek tudok írni messengeren ,mutatja is hogy hány perce volt elérhető. Rá akartam keresni a nevére keresőben ,de nem adja ki... Viszont az ismerőseik száma nem csökkent,ugyanannyi mint mikor még lehetett látni az adatlapját .
Szóval lehet az ,hogy letiltott,de még messengeren tudunk beszélni ..ezt hogy ? Illetve a telefonszámom sincs meg neki ,ha talán a messengerhez köze lenne .
Mit állìthatott be ? Megkéedezném tőle,de még nem ismerem annyira,hogy ezt feltegyem neki ..ha esetleg itt tudja valaki ,az jó lenne :D ..kíváncsi lettem ,hogy ez mire megy ki ..
2017. jan. 7. 23:36
1/1 A kérdező kommentje:
* Elírtam..tehát az én ismerőseiM száma nem csökkent
2017. jan. 7. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!