Ha egy személyt letiltottam a facebook "Ki láthatja a dolgaimat? " opciónál, akkor a megosztásaimat miért látja még mindig?
Figyelt kérdés
Múltkor is megosztottam egy politikai tartalmú cikket, amit anyám is látott (azok után, hogy letiltottam) és mivel egy begyepesedett ember mindig megszól érte, akkor is ha lájkolok vmit. Semmit nem merek most már lájkolni/posztolni, mert mindig vitatkozik, hogy facebook-ozok tanulás helyett és tök idegesítő, hogy a véleményemet/gondolataimat nem tehetem közzé. Még akkor is ha csak egy zenét osztok meg. Ezért múltkor letiltottam az adatvédelmi beállítások "ki láthatja opció" egyéni beállításainál. És ennek ellenére ugyanúgy látta, hogy mit posztolok/lájkolok. Ez hogy a fenébe lehetséges?2017. jan. 6. 17:34
1/2 anonim válasza:
Szia! Eddig en csak letiltast használtam olyan embereknél akik hülyeségekkel kerestek fel. Az teljes elszigeteltseg..még az ismerősöd se lesz. Ez azért anyukával megcsinálni...nem tudom..a masik ötletem az az volt amit írtál...de mindeggyiknél beírtad anyud nevét? Hogy ne lássa kit követsz. Jövőbeni posztokat ne lássa..de más lehetőséget én se találtam.max az uj face meghatározott barátokkal ..család tagok nélkül..
2/2 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt, hogy mindegyiknél? Csak az "Adatvédelem" > "Ki láthatja a dolgaimat?" > "Ki láthatja a jövőbeni bejegyzéseidet?" > "Egyéni" opciónál írtam be a nevét a "Nekik nem látható" mezőbe.
Vagy máshol is be kellene állítani?
2017. jan. 6. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!