Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom beállítani a...

Hogyan tudom beállítani a wifit Telekomos ZTE routeren?

Figyelt kérdés

Telekomnál van telefon, internet, tv szolgáltatásom.

Tegnap írták hogy van internet elérhetőségem, rátudok csatlakozni.

A ZTE készüléket minden szükséges LED ég, látom a WIFI hálózatot, rá is csatlakozok, még sincs internet kapcsolat pedig van IP cím is.

Megnéztem a Telekom ZTE beállításos leírásokat és videót de nem jártam sikerrel.

2017. jan. 6. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:

A számítógépeden kell beállítani.

1. Dugd be az ethernet kábelt.

2. A Tálca jobb sarkában ott van az ikonja, nyisd meg és nézd meg az elérhető hálózatokat.

3. Ha wifit akarsz, ezt húzd ki, aztán a fűrészfogas ikont nyisd meg, írd be a ZTE wifirouter talpán található sok jegyű kódot.

4. Nézd meg a tűzfalon a beállításokat, az Otthoni és munkahelyi hálózatot állítsd be és engedélyezd.

Ezek után működnie kell, de ha mégsem, akkor a ZTE reset után biztosan fog.

Egy Telekomos, akinek ugyanilyen digitális tv, net, telefon rendszere van.

2017. jan. 6. 13:18
 2/4 anonim ***** válasza:
2017. jan. 6. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Reset után biztos nem fog működni, kitörlődik minden a ZTE-ből, minden beállítás visszaáll gyáriba. Reset gombot ne piszkáld.
2017. jan. 8. 14:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Egy másik kérdéscsoportban már megválaszoltam, megoldódott a probléma.

A telefon és az IPTV szolgáltatás után lett külön megrendelve az internet is a Telekomtól.

Felhívtam őket, újraindították a DSL-t, nekem resetet kellett nyomnom a ZTE-n és azóta tökéletesen működik.

Ez viszont ne legyen másnak megoldás, inkább hívjátok fel a szolgáltatót ha hasonló problémával szembesültök.

2017. jan. 9. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!